Intermex IndOK online

Pravni i poslovni informacioni sistem.

Najveća pravna i poslovna baza podataka na Balkanu.

Savremen automatski sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Bilo kada, bilo gde

Svi propisi od ikada, zvanična i ekspertski odabrana i priređena aktuelna sudska praksa.

Naučni i stručni radovi pravnih eksperata  iz zbornika radova i stručnih časopisa pravni časopis „pravni informator“ gotovi modeli ugovora i pravniih akata.

Savremene tehnologije u službi profesionalaca

Pravnika i ekonomista sudija i tužilaca, advokata i njihovih pripravnika, javnih beležnika i javnih izvršitelja direktora, menadžera i poslovnih ljudi knjigovođa i inženjera i njihovih saradnika

Sistem može da radi na više uređaja istovremeno

Sve informacije i stručni sadržaji koji su potrebni savremenim profesionalcima i njihovim saradnicima automatski na svakom računaru ili mobilnom telefonu.            

PAMETAN informacioni sistem i baza podataka za dnevno praćenje i primenu propisa, sudske prakse, mišljenja, gotovih modela akata, ugovora i obrazaca, naučnih i stručnih tekstova i komentara, sa kalulatorima kamata i praktičnim alatima u najsavremenijoj online tehnologiji.

Najbrži sistem na tržištu.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije, downloada i čekanja. 1 sistem, 1 password za sve uređaje.

Brz i pametan pretraživač - ima sve mogućnosti kao Google:

Sve automatizovano na klik: Novi sadržaji i sve izmene propisa hronološki na vrhu ekrana ili u određenom periodu, važeći – prečišćeni tekstovi propisa sa izmenama. Jednostavno korišćenje i pretraživanje – po naslovu, striktno ili po tekstu, ili po srodnim rečima ili delovima reči, na oba pisma, istorija pretraživanja, korisnički izveštaji, desni klik i sve standardne opcije svih pretraživača, kao i automatsko prevođenje svih sadržaja na sve jezike u Google Chrome prevodiocu.

AI - Integrisane mogućnosti veštačke inteligencije

Pretražujte glasom propise, sudsku praksu, mišljenja i gotove modele ugovora i akata, prevodite na sve strane jezike, koristite ga u svim pretraživačima,  svim operativnim sistemima i svim uređajima istovremeno (Google Chrome, MS Edge, Mozzila, Explorer, Opera, SafariPC, Windows, Android, IOS, Apple). Pretraživanje glasom radi na svakom pametnom telefonu, tabletu ili PC računaru koji ima govorne tehnologije.

Bitne prednosti:

Jedini sistem na tržištu koji RADI ISTOVREMENO na svim PC računarima i mobilnim platformama – PC, Apple, Android – računari, mobilni telefoni, tableti.

Jedini sistem na tržištu koji ima KLJUČNE OPCIJE za praćenje i primenu propisa: zamena za” i “zamenjen sa” za svaki zakon ili propis i prečišćeni tekst izmene, ispod člana propisa koji se menjao – „tekst člana propisa pre izmene“, kako je važio u određenom periodu, hronološki unazad.

 Jedini sistem koji sadrži SVE PROPISE OD IKADA koji mogu biti potrebni korisnicima Intermex IndOK online sadrži u sebi savremenu verziju našeg softvera koji postoji od 1992. godine i sve njegove sadržaje – sva glasila, sve važeće propise,  propise koji su prestali da važe ili su u primeni – od 1945. godine, i ranije.

Jedina ZVANIČNA SUDSKA PRAKSA sudova iz Intermexovih Biltena sudske prakse u originalu  – 100.000 sudskih odluka: Vrhovni sud, Apelacionii Viši sudovi, Upravni sud, Privredni i ostali sudovi i EKSPERTSKI obrađena AKTUELNA sudska praksa iz svih oblasti + ARHIVA sudske prakse iz Biltena ranijih sudova – VKS, VSS, Okružni, Trgovinski, Savezni i Vojni sud – od 1978 godine do danas.

KALKULATORI KAMATA – Zatezna kamata, kamata na poreski i carinski dug

NAUČNI i STRUČNI RADOVI vrhunskih eksperata u originalu, u pdf formatu – Vodeći stručni pravni časopis “PRAVNI INFORMATOR”, i ZBORNICI RADOVA pravničkih udruženja u originalu – preko 10.000 naučnih i stručnih radova vrhunskih eksperata u našoj zemlji – Sve pravne i poslovne oblasti – Privredno pravo i finansije, radno pravo, građansko pravo, izvršni postupak, upravno pravo …

Jedini sistem koji automatski – prati OGLASNI DEO Službenog glasnika RS na dnevnoj bazi u elektronskoj formi Stečaji, raspodela stečajne mase, likvidacije, ročišta, poništenje ugovora, ukidanje ovlašćenja, pretraživanje  – Naziv ili deo naziva privrednog društva, PIB, Matični broj,  ime ili prezime, stečajni upravnik  itd.

JOŠ NEKE POGODNOSTI ZA KORISNIKE:

REDOVNI POZIVI ZA STRUČNA SAVETOVANJA zvaničnih Srpskih Udruženja za korisnike Udruženje pravnika u privredi, Krivično pravo, Međunarodno krivično pravo, Radno pravo, Izvršitelji, Beležnici, Kopaonička škola prirodnog prava …

 JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE – nije potrebna ni specijalna obuka ni instalacija – VI niste na svom uređaju – već na našem serveru i Cloudu – Koristeći Intermex Vi, u stvari, koristite VAŠ pretraživač na koji ste navikli.

PRETRAŽIVANJE GLASOM na pametnim telefonima ili računarima Prevođenje svih sadržaja sistema na sve strane jezike Integrisan Google Chrome prevodilac i ostale Google prednosti i unapređenja.

Korišćenje sistema i nabavka po MODULIMA  prema potrebama korisnika

Ako ne želite da koristite ceo sistem, jer su Vama i Vašim saradnicima, za posao potrebne samo određene informacije i stručni sadržaji, možete naručiti samo neke od MODULA (baza podataka) i personalizovati ih prema svojim potrebama, uz značajne uštede svog budžeta

Potreban Vam je sistem koji decenijama koriste vodeće institucije u našoj zemlji – Ustavni sud, Vrhovni kasacioni sud i ostali sudovi i tužilaštva, Vlada Republike Srbije, Narodna skupština, Državno pravobranilaštvo, Republički sekretarijat za zakonodavstvo, Pravosudna Akademija, Narodna banka i ministarstva, Privredni savetnik, gradske i opštinske uprave, najveće kompanije (EPS, EMS, Elektrodistribucija Srbije… ) advokatske, beležničke i izvršiteljske kancelarije.

ONLINE PREZENTACIJA I BESPLATNA PROBA SISTEMA

Da se uverite u prednosti našeg sistema, popunite formular ispod ili pozovite 011 4444 596.
Program je modularan i prilagođava se Vašim potrebama i na osnovu broja modula se formira cena. Dakle, plaćate samo ono što Vam je potrebno.