Intermex IndOK online

Pravni i poslovni informacioni sistem.

Najveća pravna i poslovna baza podataka na Balkanu.

Savremen automatski sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Bilo kada, bilo gde

Svi propisi od ikada, zvanična i ekspertski odabrana i priređena aktuelna sudska praksa.

Naučni i stručni radovi pravnih eksperata  iz zbornika radova i stručnih časopisa pravni časopis „pravni informator“ gotovi modeli ugovora i pravniih akata.

Savremene tehnologije u službi profesionalaca

Pravnika i ekonomista sudija i tužilaca, advokata i njihovih pripravnika, javnih beležnika i javnih izvršitelja direktora, menadžera i poslovnih ljudi knjigovođa i inženjera i njihovih saradnika

Sistem može da radi na više uređaja istovremeno

Sve informacije i stručni sadržaji koji su potrebni savremenim profesionalcima i njihovim saradnicima automatski na svakom računaru ili mobilnom telefonu.            

PAMETAN informacioni sistem i baza podataka za dnevno praćenje i primenu propisa, sudske prakse, mišljenja, gotovih modela akata, ugovora i obrazaca, naučnih i stručnih tekstova i komentara, sa kalulatorima kamata i praktičnim alatima u najsavremenijoj online tehnologiji.

Najbrži sistem na tržištu.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije, downloada i čekanja. 1 sistem, 1 password za sve uređaje.

Brz i pametan pretraživač - ima sve mogućnosti kao Google:

Sve automatizovano na klik: Novi sadržaji i sve izmene propisa hronološki na vrhu ekrana ili u određenom periodu, važeći – prečišćeni tekstovi propisa sa izmenama. Jednostavno korišćenje i pretraživanje – po naslovu, striktno ili po tekstu, ili po srodnim rečima ili delovima reči, na oba pisma, istorija pretraživanja, korisnički izveštaji, desni klik i sve standardne opcije svih pretraživača, kao i automatsko prevođenje svih sadržaja na sve jezike u Google Chrome prevodiocu.

AI - Integrisane mogućnosti veštačke inteligencije -
Diktat i prevod na sve jezike sveta
Ne morate više da kucate ...

U naš sistem Intermex IndOK propisi online je integrisana aplikacija za automatsko pretvaranje govora u tekst (transkripciju) za srpski jezik u realnom vremenu – latinica – ћирилица  – i automatsko prevođenje na sve jezike sveta. 

 

Diktat i prevod rade na PC računarima, u Google Chrome i MS Edge pretraživačima i operativnim sistemima Windows,  i Android,). Diktiranje i prevod, kao i pretraživanje glasom rade i na Android pametnoim telefonima, tabletu ili PC ili Apple računaru koji ima govorne tehnologije.

Bitne prednosti:

Jedini sistem na tržištu koji RADI ISTOVREMENO na svim PC računarima i mobilnim platformama – PC, Apple, Android – računari, mobilni telefoni, tableti.

Jedini sistem na tržištu koji ima KLJUČNE OPCIJE za praćenje i primenu propisa: zamena za” i “zamenjen sa” za svaki zakon ili propis i prečišćeni tekst izmene, ispod člana propisa koji se menjao – „tekst člana propisa pre izmene“, kako je važio u određenom periodu, hronološki unazad.

 Jedini sistem koji sadrži SVE PROPISE OD IKADA koji mogu biti potrebni korisnicima Intermex IndOK online sadrži u sebi savremenu verziju našeg softvera koji postoji od 1992. godine i sve njegove sadržaje – sva glasila, sve važeće propise,  propise koji su prestali da važe ili su u primeni – od 1945. godine, i ranije.

Jedina ZVANIČNA SUDSKA PRAKSA sudova iz Intermexovih Biltena sudske prakse u originalu  – 100.000 sudskih odluka: Vrhovni sud, Apelacionii Viši sudovi, Upravni sud, Privredni i ostali sudovi i EKSPERTSKI obrađena AKTUELNA sudska praksa iz svih oblasti + ARHIVA sudske prakse iz Biltena ranijih sudova – VKS, VSS, Okružni, Trgovinski, Savezni i Vojni sud – od 1978 godine do danas.

KALKULATORI KAMATA – Zatezna kamata, kamata na poreski i carinski dug

NAUČNI i STRUČNI RADOVI vrhunskih eksperata u originalu, u pdf formatu – Vodeći stručni pravni časopis “PRAVNI INFORMATOR”, i ZBORNICI RADOVA pravničkih udruženja u originalu – preko 10.000 naučnih i stručnih radova vrhunskih eksperata u našoj zemlji – Sve pravne i poslovne oblasti – Privredno pravo i finansije, radno pravo, građansko pravo, izvršni postupak, upravno pravo …

Jedini sistem koji automatski – prati OGLASNI DEO Službenog glasnika RS na dnevnoj bazi u elektronskoj formi Stečaji, raspodela stečajne mase, likvidacije, ročišta, poništenje ugovora, ukidanje ovlašćenja, pretraživanje  – Naziv ili deo naziva privrednog društva, PIB, Matični broj,  ime ili prezime, stečajni upravnik  itd.

JOŠ NEKE POGODNOSTI ZA KORISNIKE:

REDOVNI POZIVI ZA STRUČNA SAVETOVANJA zvaničnih Srpskih Udruženja za korisnike Udruženje pravnika u privredi, Krivično pravo, Međunarodno krivično pravo, Radno pravo, Izvršitelji, Beležnici, Kopaonička škola prirodnog prava …

 JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE – nije potrebna ni specijalna obuka ni instalacija – VI niste na svom uređaju – već na našem serveru i Cloudu – Koristeći Intermex Vi, u stvari, koristite VAŠ pretraživač na koji ste navikli.

PRETRAŽIVANJE GLASOM na pametnim telefonima ili računarima Prevođenje svih sadržaja sistema na sve strane jezike Integrisan Google Chrome prevodilac i ostale Google prednosti i unapređenja.

Korišćenje sistema i nabavka po MODULIMA  prema potrebama korisnika

Ako ne želite da koristite ceo sistem, jer su Vama i Vašim saradnicima, za posao potrebne samo određene informacije i stručni sadržaji, možete naručiti samo neke od MODULA (baza podataka) i personalizovati ih prema svojim potrebama, uz značajne uštede svog budžeta.

Potreban Vam je sistem koji decenijama koriste vodeće institucije u našoj zemlji – Ustavni sud, Vrhovni kasacioni sud i ostali sudovi i tužilaštva, Vlada Republike Srbije, Narodna skupština, Državno pravobranilaštvo, Republički sekretarijat za zakonodavstvo, Pravosudna Akademija, Narodna banka i ministarstva, Privredni savetnik, gradske i opštinske uprave, najveće kompanije (EPS, EMS, Elektrodistribucija Srbije… ) advokatske, beležničke i izvršiteljske kancelarije.

ONLINE PREZENTACIJA I BESPLATNA PROBA SISTEMA

Da se uverite u prednosti našeg sistema, popunite formular ispod ili pozovite 011 369 22 90.
Program je modularan i prilagođava se Vašim potrebama i na osnovu broja modula se formira cena. Dakle, plaćate samo ono što Vam je potrebno.