Ograničena ponuda
preko 40% Popusta na IndOK Online

Posebna ponuda samo za nove korisnike – Ograničen broj licenci

IndOK Propisi Online

Najveća pravna i poslovna baza podataka na Balkanu

Dnevna Ažurnost

Savremen sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije i čekanja.

IndOk Online baza propisa

AI - Integrisane mogućnosti veštačke inteligencije -
Diktat i prevod na sve jezike sveta
Ne morate više da kucate ...

U naš sistem Intermex IndOK propisi online je integrisana aplikacija za automatsko pretvaranje govora u tekst (transkripciju) za srpski jezik u realnom vremenu – latinica – ћирилица  – i automatsko prevođenje na sve jezike sveta. 

Diktat i prevod rade na PC računarima, u Google Chrome i MS Edge pretraživačima i operativnim sistemima Windows,  i Android,). Diktiranje i prevod, kao i pretraživanje glasom rade i na Android pametnoim telefonima, tabletu ili PC ili Apple računaru koji ima govorne tehnologije.

Ne morate više ručno da kucate, diktat jednostavno možete da kopirate u svaki editor i da nastavite sa uređivanjem.

Najbrži sistem na tržištu.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije, downloada i čekanja. 1 sistem, 1 password za sve uređaje.

Brz i pametan pretraživač - ima sve mogućnosti kao Google:

Sve automatizovano na klik: Novi sadržaji i sve izmene propisa hronološki na vrhu ekrana ili u određenom periodu, važeći – prečišćeni tekstovi propisa sa izmenama.

Jednostavno korišćenje i pretraživanje – po naslovu, striktno ili po tekstu, ili po srodnim rečima ili delovima reči, na oba pisma, istorija pretraživanja, korisnički izveštaji, desni klik i sve standardne opcije svih pretraživača, kao i automatsko prevođenje svih sadržaja na sve jezike u Google Chrome prevodiocu.

IndOK-online-pretrazivanje

Rekli su o nama

Bitne prednosti IndOK Online sistema

Jedini sistem na tržištu koji RADI ISTOVREMENO na svim PC računarima i mobilnim platformama – PC, Apple, Android – računari, mobilni telefoni, tableti.

Jedini sistem na tržištu koji ima KLJUČNE OPCIJE za praćenje i primenu propisa: zamena za” i “zamenjen sa” za svaki zakon ili propis i prečišćeni tekst izmene, ispod člana propisa koji se menjao – „tekst člana propisa pre izmene“, kako je važio u određenom periodu, hronološki unazad.

 Jedini sistem koji sadrži SVE PROPISE OD IKADA koji mogu biti potrebni korisnicima Intermex IndOK online sadrži u sebi savremenu verziju našeg softvera koji postoji od 1992. godine i sve njegove sadržaje – sva glasila, sve važeće propise,  propise koji su prestali da važe ili su u primeni – od 1945. godine, i ranije.

IndOk Online baza propisa

Jedina ZVANIČNA SUDSKA PRAKSA sudova iz Intermexovih Biltena sudske prakse u originalu  – 100.000 sudskih odluka: Vrhovni sud, Apelacionii Viši sudovi, Upravni sud, Privredni i ostali sudovi i EKSPERTSKI obrađena AKTUELNA sudska praksa iz svih oblasti + ARHIVA sudske prakse iz Biltena ranijih sudova – VKS, VSS, Okružni, Trgovinski, Savezni i Vojni sud – od 1978 godine do danas.

KALKULATORI KAMATA – Zatezna kamata, kamata na poreski i carinski dug

NAUČNI i STRUČNI RADOVI vrhunskih eksperata u originalu, u pdf formatu – Vodeći stručni pravni časopis “PRAVNI INFORMATOR”, i ZBORNICI RADOVA pravničkih udruženja u originalu – preko 10.000 naučnih i stručnih radova vrhunskih eksperata u našoj zemlji – Sve pravne i poslovne oblasti – Privredno pravo i finansije, radno pravo, građansko pravo, izvršni postupak, upravno pravo …

Jedini sistem koji automatski – prati OGLASNI DEO Službenog glasnika RS na dnevnoj bazi u elektronskoj formi Stečaji, raspodela stečajne mase, likvidacije, ročišta, poništenje ugovora, ukidanje ovlašćenja, pretraživanje  – Naziv ili deo naziva privrednog društva, PIB, Matični broj,  ime ili prezime, stečajni upravnik  itd.

preko 40% Popusta

Posebna ponuda samo za nove korisnike

Ograničen broj licenci

IndOK Propisi Online

Regularna cena 69.000

Samo 39.000 RSD

Godišnja licenca.

Bez dodatnih troškova.

Savetujem i Vama da probate,
verujte mi, biće Vam lakše i brže

Intermex IndOK sistem sam počeo da koristim u svom radu i stručnom usavršavanju, još pre 25 godina, kao pripravnik u sudu, a kasnije kao sudija Privrednog suda i autor brojnih radova i stručnih knjiga i kao profesor na fakultetu, i kao Specijalni savetnik u jednoj od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji, gde radim i danas.

Još 1998 sam priredio najveće zbirke sudske prakse ikada – „1000 sudskih odluka iz privrednog prava“, pa ubrzo i drugu, još obimniju, „2000 sudskih odluka iz privrednog prava“, i zajedno sa Prof dr Zdravkom Petrovićem zbirku u 2 toma „Sudska praksa iz obligacionog prava“, sve u izdanju kompanije Intermex, koje je odmah digitalizovane i postale značajan deo Intermexove baze podataka – Oblasti privrednog i obligacionog prava. Sudsku praksu sam nastavio da priređujem za Intermex naredne 2 decenije, a stručne radove o aktuelnim temama, redovno pišem.  

Svakodnevno i isključivo koristim Intermexov savremeni IndOK Propisi online sistem u svom radu,  na računaru i mobilnom telefonu, kod edukacije studenata, pri izradi radova i analizi sudske prakse, a naročito pri rešavanju složenih predmeta i poslovnih problema klijenata velike advokatske kancelarije.

Savetujem i Vama da probate, verujte mi, biće Vam lakše i brže, u obilju kvalitetne sudske prakse, naučnih radova i stručnih sadržaja, nači ćete najbolja rešenja za Vaše klijente i pravne probleme.

Prof dr Vladimir Kozar, Redovni profesor, Šef Katedre i Specijalni savetnik u jednoj od najvećih advokatskih kancelarija u Srbiji

Poručite IndOK Online
po akcijskoj ceni od 39.000 RSD

Popunite formular ispod, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati predračun.

PDV - 10%, nije uračunat u cenu.

Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja

Propisi Online

Savremen sistem koji radi na svim platformama i uređajima.

Automatsko ažuriranje izmena propisa, bez instalacije i čekanja.

Kontakt

Alekse Bačvanskog 6
11000 Beograd

© 2024 Propisi Online