Sudska Praksa

Bilteni Sudova

Izbegnite nepotrebne rizike, koristite u praksi, kvalifikovanu, zvanično odabranu, ekspertski obrađenu i ujednačenu sudsku praksu.

BILTEN VS 3 2023

Izdanja za 2024. godinu

Zvanični Bilteni sudske prakse Vrhovnog suda za 2024. godinu i Komplet Biltena sudske prakse sudova za 2024. u izdanju Intermex-a.

Neophodna stručna literatura za sigurno i uspešno poslovanje

Kompanija “Intermexje jedini ovlašćeni izdavač Biltena sudske prakse Vrhovnog suda, a ranije Vrhovnog kasacionog suda, već 20 godina, kao i ostalih Biltena najviših sudskih instanci u Republici Srbiji: Bilteni sudske prakse Apelacionih sudova, Bilteni Viših sudova, Bilten sudske prakse Upravnog suda, Bilten Privrednog suda u Požarevcu, Bilteni Viših sudova, Bilteni Osnovnog suda u Beogradu i Nišu, Bilten Komore izvršitelja, za koje isključiva prava izdavanja i distribucije za potrebe pravosuđa Srbije i ostale korisnike ima po zaključenim ugovorima.                     

Bilten sudske prakse  Vrhovnog suda za 2024. godinu objavljuje najznačajnije i aktuelne sudske odluke iz svih pravnih oblasti, kao i zaključke i pravna shvatanja i obavezne pravne stavove Vrhovnog suda, a takođe i stručne tekstove i referate sudija i ostalih vodećih pravnih eksperata.  Urednik Biltena je sudija Vrhovnog suda, po odluci Predsednice VS. 

Sudska praksa - bilteni sudova

Komplet Biltena Sudske Prakse

Komplet Biltena svih sudova za 2024. godinu u izdanju Intermex-a uključuje Biltene Vrhovnog suda i Biltene sudske prakse Apelacionih sudova, Bilteni Viših sudova, Bilten sudske prakse Upravnog suda, Bilten Privrednog suda u Požarevcu, Bilteni Viših sudova…

Bilteni Osnovnog suda u Beogradu i Nišu, Bilten Komore izvršitelja…

Urednici Biltena su predsednici sudova ili iskusne sudije. 

Bilteni se zbog sukcesivnog izlaska iz štampe, više puta, tokom cele godine, isporučuju samo pretplatnicima, koji se unapred pretplate na njih. Da bi ste obezbedili potreban broj primeraka naručenih biltena, potrebno je da izvršite uplatu po predračunu koji Vam pošaljemo.

Troškovi poštarine su uključeni u cenu. PDV- 10%, nije uračunat u cenu.

Isporuka Biltena je sukcesivna, svako izdanje se isporučuje ODMAH po izlasku iz štampe.

Pretplatite se na Biltene sudske prakse

Popunite formular ispod, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati predračun.

Troškovi poštarine su uključeni u cenu. PDV - 10%, nije uračunat u cenu.

Za sve informacije i poručivanje telefonom, kontaktirajte nas ili pozovite 011 369 22 91